DGE Oyunu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DGE Oyunu

DGE Oyunumuz Buradan Devam Ediyor

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

I'M BACK !!!

5 posters
YazarMesaj
KeViN NaSH
Moderatör
Moderatör
KeViN NaSH

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePaz Tem. 25, 2010 10:59 pm

Metalingus çalar ve seyirciler coşar.Edge,mavilileriyle ve gözlüğü ile görünür.

I'M  BACK !!! L_dbddb91d998a45ab864b11e4bff0063b

Taunt yapar ve fişekler patlar.

I'M  BACK !!! Edge-Entrance-at-Armegeddon-Wallpaper

Mikrofonu alır ve tam ağzına götürecekken seyircilerden bir çığlık kopar.Edge I'M BACKK !!! diye bağırır.Yeahhh I'M back for my career and championships.My greatest mission is WWE Championship ! I can do this.Because I'm Edge ! I'm a RATED R SUPERSTAR ! diye bağırır ve seyircileri coşturur.Önüme kim gelirse indireceğim.Bunca hayranım varken yenilmem biraz zor.Aranızda yokken çok çalıştım.Hadi benim rakiplerim kim der ve dilini çıkarır.Beklemeye başlar.
I'M  BACK !!! WWE_Smackdown_Edge_Funaki_751187
The Monk Of Mojo
Admin
Admin
The Monk Of Mojo

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePaz Tem. 25, 2010 11:12 pm

Miz gelir.
"Edge Edge Edge. Kendini en iyi sanıyorsun ama buraların en iyisi benim. Neden Mi? Hadi canım bunu herkes biliyor."

Ardından Edge'nin şarkısı sözsüz olarak çalmaya başlar ve Miz söylemeye başlar.

"You Know I'm Awesome
----------------------
On This Day, I want beat you, hit a SCF to u'
I'm Awesome, and The Chick Magnet
On This"
Miz durur.
"Hayır bu iğrenç şarkıyı söylemek istemiyorum. Sözler çok güzel ama ritim, ritim berbat!" Miz durur
KeViN NaSH
Moderatör
Moderatör
KeViN NaSH

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePaz Tem. 25, 2010 11:19 pm

Edge Miz'e güler.Ben senin seviyene inmem Miz.Demek buraların en iyisi sensin ? Neden bir maç yapmıyorda bunu kanıtlamıyoruz ? der ve seyircileri coşturur.

I'M  BACK !!! Smackdown-april-24-2009-1

Daha sonra Edge'nin elleri yukarı kalkar ve tauntunu yapar.
The Monk Of Mojo
Admin
Admin
The Monk Of Mojo

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePaz Tem. 25, 2010 11:25 pm

Tamam yapalım. Nasıl olsa kazanacağım!
KeViN NaSH
Moderatör
Moderatör
KeViN NaSH

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePaz Tem. 25, 2010 11:32 pm

Wow man ! Der Edge ! Daha ne kadarlık tecrüben varda beni yeneceksin ?? Benim 10 yıllık tecrübem var.Seni ezerim.Yine bu awesome saçmalıkları.Bana kendini ne sanıyorsun dedin.Asıl sen kendini ne sanıyorsun ? Tecrüben ne kadar da bana kafa tutuyorsun Miz.Hadi kaybolda U.S yi al sen WWE'Ye karışma.
The Monk Of Mojo
Admin
Admin
The Monk Of Mojo

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePtsi Tem. 26, 2010 12:24 am

Noldu, Spear mı yaparsın? Ah çok korktum hemen kaçayım. Bu işlerde tecrübe konuşmaz artık, Yetenek konuşur, düşünelim, bende var, sende yok.
Kabiliyet lazım, bende var, sende,... yok. O zaman? Ayrıca sanki yaşlılık belirtileri başlamış sende. Ben sen kendini ne sanıyorsun demedim ama sen öyle dediğimi sanmışsın. Aa, iyi fikir şimdi diyorum. Sen kendini ne sanıyorsun Edge?
KeViN NaSH
Moderatör
Moderatör
KeViN NaSH

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePtsi Tem. 26, 2010 2:36 am

BEN SPEARIN KRALIYIM DER VE EDGECUTION'u geçirir.

I'M  BACK !!! WM26_Photo_225
Ardından köşeye geçer ve seyirciler çıldırır.
I'M  BACK !!! Edge3
SpeaR'i indirir.
I'M  BACK !!! EDGE+SPEAR+JEFF+HARDY
Ardından mikrofonu alır ve Miz yerdeyken spearr diye fısıldar ve IM KING OF THE SPEAR DER VE Metalingus çalar edge taunt yapar gider.
Greatness
Admin
Admin
Greatness

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePtsi Tem. 26, 2010 7:41 am

I'M  BACK !!! Undertaker_smoky_entrance
The Undertaker ' da ringe gelir.Ardından The Miz'i tombstone pozisyonuna getirir ve bir tombstone.
I'M  BACK !!! Z177878795
Ardından Edge ve The Miz' e lafı vardır.

Işıklar söner ve Taker kaybolur.
http://dgerpg.yetkinforum.com
Randy Orton
Yönetici
Yönetici
Randy Orton

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePerş. Tem. 29, 2010 9:23 pm

Miz kalmistir Miz yerdedir ve bir anda

Calar
mizi kaldirip giderler
Sonrada Randy Orton Ilerleyen saat de Edgenin odasini basar ve yumruklamaya baslar sonrada camdan disari atar edgenin kolu kanamaktadir sürüne sürüne kacmayi calisir o anda bir punt kick yer sonrada bir RKO ceker ve konusur bize karisanlarin sonu budur der
Kane

Kane

I'M  BACK !!! Empty
MesajKonu: Geri: I'M BACK !!!   I'M  BACK !!! Icon_minitimePtsi Ağus. 16, 2010 9:03 pm

Daha İyi WWE RPG'si mi Arıyosunuz ? Sitemize Üye Olan İlk Kişiye Süper Mod'luk İkinci ve Üçüncü Kişilere de Moderatörlük verilecektir. http://wwe2010-rpg.the-up.com

I'M BACK !!!
1 sayfadaki 1 sayfası